GeekVape Wenax K1 Pod

GeekVape Wenax K1 Pod
Views: 23 Κατασκευαστής: GeekVape
Κωδικός Προϊόντος: GV-WNX-K1pd
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε με το κατάστημα
0 Product(s) Sold
18,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,37€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Χρώμα:

GeekVape Wenax K1 Pod 2ml ένα διακριτικό κι εργονομικό Pod το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 600mah και η χωρητικότητα της δεξαμενής Pod είναι 2ml.Η συσκευή έχει εξαιρετικά απλή λειτουργία, διαθέτει δύο δυνατότητες ενεργοποίησης, Fire Button και Auto Mode. Στη λειτουργία Fire Βutton έχουμε τον κλασικό τρόπο ενεργοποίησης, πατώντας το κουμπί – fire button το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής. Με το Auto Mode η συσκευή λειτουργεί χωρίς κάποιο κουμπί, με την βοήθεια ενός αισθητήρα που ελέγχει την πίεση του αέρα και ενεργοποιείται απλά και μόνο με την εισπνοή.

Στo Wenax K1 Pod Kit, υπάρχουν τρείς διαφορετικές επιλογές εξόδου ανάλογα με την αντίσταση που είναι εγκατεστημένη. Δέχεται ανταλλακτικό Pod χωρητικότητας υγρού αναπλήρωσης 2ml, σε διαθέσιμες επιλογές αντίστασης 1.2ohm ή 0.8ohm. Υποστηρίζει ρυθμιζόμενη ισχύ επιπέδων (Χαμηλή, Μεσαία, Υψηλή) που μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τη συνδεδεμένη αντίσταση και να επιλέξει την καλύτερη επιλογή εξόδου ισχύος. Έχει σταθερή έξοδο όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. Ένας συνδυασμός επαναφορτιζόμενης μπαταρίας με ενσωματωμένη αντίσταση και αυτόματη ενεργοποίηση εισπνοής, καθιστά το Wenax K1, ένα από τα πιο απλά Kit στην αγορά, σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν την μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο άτμισμα.


Χαρακτηριστικά

Ισχύς εξόδου: 9 ~ 16W
Χωρητικότητα μπαταρίας: 600mAh 
Θύρα φόρτισης USB-C 5V 
10s Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ~ 45’C
 Pod Χωρητικότητα: 2.0 ml
Αντίσταση:  Έρχεται με αντίσταση 0.8ohm (Προτεινόμενη ισχύς: 12 ~ 16W) / αντίσταση 1.2ohm (Προτεινόμενη ισχύς: 10 ~ 12W)
MTL Vaping(Mouth to Lung)
Συμβατό με High PG Υγρό αναπλήρωσης