Voopoo Drag S Pod Kit

Voopoo Drag S Pod Kit
Views: 46 Κατασκευαστής: VOOPOO
Κωδικός Προϊόντος: VP-DRG-Spd
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε με το κατάστημα
0 Product(s) Sold
49,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,57€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Χρώμα:

Voopoo Drag S Pod Kit με ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 2500mah η οποία φορτίζεται ταχύτατα με ρεύμα 2A μέσω της θύρας Type-C. 'Εχει μεταβλητή ισχύ και μπορεί να αποδώσει από 5 Watt έως 60 Watt. Υπάρχει μια ωραία έγχρωμη οθόνη OLED υψηλής ευκρίνειας η οποία εμφανίζει όλες τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Το Drag S Pod υποστηρίζεται από το Gene.TT Chip, ένα τσιπ υψηλής τεχνολογίας το οποίο δίνει στο Drag S ταχύτατη ανταπόκριση - 0.001s, σταθερότητα και ισχυρή απόδοση. Το Gene.TT Chip μπορεί να εντοπίσει αυτόματα την ωμική αντίσταση διαφορετικών Coil και αυτόματα να δώσει εντολή στο Mod να ρυθμίσει την κατάλληλη ισχύ εξόδου για την αντίστοιχη αντίσταση.

Ο εργονομικός σχεδιασμός του Drag S ταιριάζει απόλυτα στο χέρι του χρήστη, δίνοντας την αίσθηση ότι τα δάχτυλα αγκαλιάζουν την συσκευή. Ο συνδυασμός του δέρματος και του μετάλλου είναι ένα ρίσκο που πήραν οι σχεδιαστές της Voopoo, το οποίο τους οδήγησε στην δημιουργία μιας όμορφης, στιβαρής με άνετο πιάσιμο συσκευής. Το υλικό του δέρματος εκτός από την όμορφη και μαλακή αίσθηση που μας δίνει κατά το κράτημα, διαθέτει και πολλά φυσικά πλεονεκτήματα όπως:

1) Δεν γρατζουνιέται - Anti Scratch

2) Δεν φθείρεται εύκολα

3) Δεν μένουν δαχτυλιές στην συσκευή – Anti Fingerprint

4) Απορροφάται η θερμοκρασία γρηγορότερα αποτρέποντας να ιδρώσει η λαβή της συσκευής – Αnti Perspiration

Η νέα αναβαθμισμένη μαγνητική δεξαμενή Pod χωρητικότητας 4.5ml, παρέχει στεγανοποίηση, εύκολη εφαρμογή με την συσκευή και απλούστερη διαδικασία αναπλήρωσης του υγρού χωρίς ανεπιθύμητες διαρροές.

Η συσκευή μας δίνει δυο δυνατότητες ενεργοποίησης να επιλέξουμε Fire Button και Auto Mode. Το Fire Βutton είναι ο κλασικός τρόπος ενεργοποίησης, απλά πατώντας το κουμπί - fire button ενεργοποιείται το mod. Με το Auto Mode η συσκευή λειτουργεί χωρίς κάποιο κουμπί, με την βοήθεια ενός αισθητήρα που ελέγχει την πίεση του αέρα, ενεργοποιείται απλά και μόνο με την εισπνοή.

Το score ranking είναι μια λειτουργία βαθμολογίας, η οποία υπολογίζει την βαθμολογία κάθε φορά που ατμίζουμε και την προσθέτει σε μια αθροιστική βαθμολογία. Ανάλογα με τα στατιστικά μας και το επίπεδο που βρισκόμαστε θα εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης ένα εικονικό μετάλλιο επιβράβευσης. Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ατμιστικές σας συνήθειες σε πραγματικό χρόνο μέσω του συστήματος καταγραφής – Puff Curve που διαθέτει η συσκευή. Τα δεδομένα που συλλέγονται από την συσκευή ανανεώνονται κάθε δυο εβδομάδες, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να ανατρέξει πίσω στα δεδομένα έως και δυο εβδομάδες.

Οι αντιστάσεις Mesh PnP της Voopoo είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορούν να λειτουργήσουν και σε υψηλές θερμοκρασίες ενώ σας δίνουν μεγάλη παραγωγή ατμού και υπέροχο αποτέλεσμα γεύσης. Οι αντιστάσεις θα σας χαρίσουν μια εξαιρετική εμπειρία ατμίσματος. Χρησιμοποιείται 100% οργανικό βαμβάκι για ποιοτικό αποτέλεσμα και καθαρή γεύση.

Πολλαπλά συστήματα προστασίας

  • Προστασία βραχυκύκλωμα
  • Προστασία υπερθέρμανση
  • Προστασία υπερφόρτιση
  • Προστασία μέγιστης ισχύος
  • Χρονικό όριο λειτουργίας 10s
  • Ταχεία φόρτιση | Type – C
  • Φορτίστε το Drag S μέσω της θύρας φόρτισης τύπου-C. Το μέγιστο ρεύμα φόρτισης μπορεί να φτάσει έως και 2Α.


Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 28mm x 33mm x 87mm
Χωρητικότητα μπαταρίας: Ενσωματωμένη 2500mah
Υλικά κατασκευής: Κράμα ψευδάργυρου, δέρμα, πλαστικό PCTG
Μέγιστη ισχύς: 60W
Τάση εξόδου: 3.2V- 4.2V
Εύρος Αντίστασης: 0.1ohm - 3.0ohm
Χωρητικότητα: 4,5 ml
Αντιστάσεις: Σειρά PnP
Θύρα φόρτισης: Τύπος-C | 5V / 2A


Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Drag S Mod
1 x Pod Δεξαμενή
1 x PnP-VM4 0.6ohm Coil
1 x PnP-VM1 0.3ohm Coil
1 x USB Καλώδιο – Type-C
1 x Εγχειρίδιο Χρήσης

Το Drag S Pod Kit είναι συμβατό με όλες τις αντιστάσεις της σειράς PnP