Hellvape Rebirth RDA

Hellvape Rebirth RDA
Views: 233 Κατασκευαστής: Hellvape
Κωδικός Προϊόντος: HV-RBRTH
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε με το κατάστημα
0 Product(s) Sold
38,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 31,63€

Hellvape Rebirth RDA επισκευάσιμος ατμοποιητής για dripping από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 24mm. Έχει ευρύχωρο και άνετο Dual Post Deck και οι οπές των posts στο deck του ατμοποιητή έχουν διαστάσεις 3.5mm x 2.5mm, φιλοξενώντας έτσι οποιουδήποτε τύπου σύρμα αλλά και pre-made αντίσταση. Οι αντιστάσεις σταθεροποιούνται και ασφαλίζονται με την βοήθεια των Flathead βιδών. 

Φέρει Side to Bottom Airflow σύστημα ροής αέρα που ρυθμίζεται με απλή περιστροφή του Top Cap, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει το πόσο σφιχτή ή αεράτη θα είναι η τζούρα. Η εισαγωγή αέρα πραγματοποιείται από το πλάι μέσω 16 οπών, οδηγώντας τον αέρα στο κάτω μέρος της αντίστασης και προσφέροντας έτσι πλούσια γεύση με αξεπέραστη απόδοση όλων των στοιχείων του υγρού αναπλήρωσης. 

Στο εσωτερικό του ατμοποιητή έχει διαμορφωθεί στο κάτω μέρος extra χώρος βάθους 6mm για περισσότερη αυτονομία στο υγρό αναπλήρωσης και τον μηδενισμό των διαρροών. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ο κανονικός 510 πόλος αλλά και το squonk pin για να χρησιμοποιήσετε τον ατμοποιητή με ένα squonk mod.


Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: 42.4mm x 24mm
Διάμετρος: 24mm
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Deck: Μονή και διπλή αντίσταση (Dual Post Deck)
Διαστάσεις Post: 3.5mm με 2.5mm
Squonκ: Ναι (Squonk Pin)  
Drip Tip: 810 (510 με χρήση του αντάπτορα)
Σπείρωμα: 510


Περιεχόμενα συσκευασίας

1 x Rebirth RDA ατμοποιητής
1 x 810 Drip tip
1 x Αντάπτορα για 510 drip tip
1 x Αξεσουάρ
1 x Αυτοκόλλητο Rebirth RDA
1 x Εργαλείο τοποθέτησης αντίστασης
1 x Εγχειρίδιο