Καθαρισμός Φίλτρων
Τιμή
Ανά Eταιρεία
Ανά ετικέτα
Κατηγορίες Προιόντων

HARDWARE STOCK

HARDWARE STOCK

Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε προϊόντα τα οποία είναι σε ειδική προσφορά για έναν από τους παρακάτω λόγους:

  1. Είτε είναι ελαφρώς χρησιμοποιημένα (Samples) καθώς βρίσκονται στην βιτρίνα του καταστήματος μας για να δοκιμάζονται από τους πελάτες μας.

  2. Είτε είναι προιόντα που έχουμε σταματήσει να φέρνουμε πλέον (Discontinued), για διάφορους λόγους. Π.Χ. βγήκε νέο καλύτερο μοντέλο,ή νέα version ή σταμάτησε να υπάρχει ζήτηση.

  3. Είτε είναι νέα προιόντα που ήρθαν στα χέρια μας για δοκιμή (Test product) , τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ΜΟΝΟ από εμάς για διάστημα από 1-2 εβδομάδες επιβεβαιώθηκε η καλή λειτουργία τους και διατίθενται προς πώληση.

 
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις , τα προιόντα μπορεί να αφορούν μοναδικά τεμάχια και πιθανόν να μην έχουν συσκευασία (Unboxed) .
Στην περίπτωση των ελαφρώς χρησιμοποιημένων προιόντων, μπορεί να έχουν μικρές φθορές (κάποιο σημάδι ή γρατζουνιά)
Τα περισσότερα όμως από αυτά βρίσκονται σε άψογη κατάσταση και έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, απλά  έχουν τοποθετηθεί σε βιτρίνα και  έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει, ή να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας, για να σας ενημερώσουμε ακριβώς για την κατάσταση του προϊόντος, ή ακόμα καλύτερα να έρχεστε στο κατάστημα για να διαπιστώσετε κατ'ιδίαν την κατάσταση του.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα καλύπτονται με εγγύηση για 1 μήνα και δεν μπορούν να επιστραφούν μετά την αγορά τους. Σε περίπτωση αντικατάστασης όταν ισχύει η εγγύηση θα γίνεται αντικατάσταση με προιόν από την ίδια κατηγορία EasyVape Stock  ίδιας αξίας.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ο επισκευάσιμος ατμοποιητής Tesla The Carrate 24 RTA ήρθε για να απλοποιήσει τη διαδικασία στησίματο..
40,00€ 19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,45€
EasyVape Stock
Επισκευάσιμος ατμοποιητής Tesla The Carrate 22 RTA από 304 ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί υψηλής αντοχή..
38,00€ 15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,20€
EasyVape Stock
To TOP EVOD Kit της Kangertech είναι ένα νέας γενίας σέτ εκκίνησης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Είναι μία ..
19,00€ 9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,32€
EasyVape Stock